KULLANMA-KULLAN e-TWINNING PROJEMİZE HEM ULUSAL HEM DE AVRUPA KALİTE ETİKETİ..

İsrafın önlenmesi, doğal kaynaklarımızın daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrılarak geri dönüşüme kazandırılması noktasında mevcut sistemi daha düzenli, sistemli ve uygulanabilir bir temele oturtmak amacıyla sıfır atık prensibiyle projemizde yola çıktık.. Avrupa ülkelerindeki öğretmenlerle,  ülkemizin farklı illerindeki farklı okullardaki öğretmenlerimizle çalışarak, iletişim kurma, iş birliği yapma projeler geliştirme ve paylaşımda bulunma adına bir çok e twinning pojesi başlattık, meyvelerimizi almaya devam ediyoruz. Mustafa KISAKOL ve Aylin SEMERCİ hocalarımızın yürütücülüğünü yapmış olduğu Kullanma/kullan isimli  e twinning projesiyle Okulumuz Ulusal Kalite Etiketi ve  Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 15:12 - Görüntülenme: 133