Kas

Değerler Kulübü (ÇEDES) kapsamında kasım ayının konusu Sorumluluk ve Özdenetim idi. Bu konu kapsamında okulumuz konferans salonunda Diyanet Gençlik Merkezi hocalarından Şeyma Özkabakçı tarafından Sorumluluk ve Özdenetim  Semineri verildi.

Kas

Çorum Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü  ‘’EVİMİZ DOĞA ‘’projesine katılan okulumuz Ekim ayında çalışmalarına başlamıştır.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Nejla GENÇ ve Şirin KILIÇ’ın yürüttüğü Matematiğin Ayak İzleri adlı etwinning projesi 8 ülke 21 öğretmen ile çalışmalarına başlamıştır. Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla devam eden çalışmalarımız matematiği keşfetme ve bilgi teknolojileri kullanarak yeni öğrenme metotlarını deneme fırsatı vermiştir. Bu proje, farklı kültürlerin matematikle olan ilişkisini derinlemesine araştırıyor. Hangi kültürde olursak olalım, matematik bizim ortak dili ve kültürel bağlantımızdır. Bu etkileyici proje, matematiğin dünya çapındaki kullanım alanlarına ışık tutuyor.