ÇORUM / MERKEZ - Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü, "Evimiz Doğa" Projesiyle Enerji Verimliliğine Odaklandı!

Çorum’un eğitim vizyonu, doğaya saygı ve enerji verimliliği konularında yeni bir soluk getiriyor! Öğrencileri geleceğe hazırlamak ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla başlatılan "Evimiz Doğa" projesi, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde ilimizin okullarında coşkuyla hayata geçiriliyor.

Projede öğretmen Gülşen Karahan’ın liderliğinde gerçekleştirilen son sunum, öğrencileri enerji verimliliği konusunda bilinçlendirme adına büyük bir adım oldu. Karahan, öğrencilere yalnızca bilgi vermekle kalmayıp, onları geleceğin enerji tasarrufu şampiyonları olmaya teşvik etti.

Sunum sırasında öğrencilerin gözlerinde parıldayan heyecan, projenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı. Öğrenciler, enerji tasarrufunun sadece okulda değil, günlük hayatta da nasıl büyük bir fark yaratabileceğini öğrenirken, projeye katılım konusundaki coşkularını da dile getirdiler.

"Evimiz Doğa" projesi, sadece bir okul projesi olmaktan öte, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma hedefini taşıyor. Öğrencilerin bu konuda gösterdiği ilgi ve istek, geleceğe umutla bakmamıza neden oluyor. Bu proje ile öğrenciler, sadece derslerde değil, yaşamlarının her anında doğayı koruma ve enerjiyi verimli kullanma bilinciyle hareket edecekler.

Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü, "Evimiz Doğa" projesinin başarısının, öğrencilerin yetenekleri ve çabalarıyla daha da zenginleşeceğine inanıyor. Bu önemli adımda emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve geleceğin enerji verimliliği konusunda liderler yetiştirecek bu anlamlı projenin yaygınlaşmasını diliyoruz.

Yayın: 17.12.2023 - Güncelleme: 17.12.2023 20:29 - Görüntülenme: 138