T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı..

Değerli Velilerimiz, Kıymetli Öğrencilerimiz,

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları 13 Şubat – 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Aşağıda bağlantılarını paylaştığımız kılavuzu incelemenizi ve hazırlanacak belgelerin çıktılarını alarak başvuru öncesi gerekli işlemleri yapmanızı, başvuru işlemlerinizi 1 Mart 2024 Cuma tarihine kadar tamamlamanızı rica ederiz.

Son Başvuru Tarihi: 1 Mart 2024 Cuma

Sınav Tarihi: 21 Nisan 2024 Pazar  Saat: 10.00

NOT:Sınav yeri ilanı sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden yapılacaktır.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Kılavuzunun 4. sayfasında belirtilen başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerimiz sınava girebilir. Öğrenci Ailesinin Maddî Durumunu Gösteren Beyanname EK-1 ve onaylanmış ekleri, veliler tarafından Müdür Yardımcısı Aylin SEMERCİ ' ye teslim edilecektir. Teslim edilen belgelerin onaylı ve eksiksiz olması zaman kaybı yaşanmaması için önem arz etmektedir.

Başvuru Şartları için buraya tıklayınız.

Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (EK-1) için buraya TIKLAYIN, ÇIKTISINI ALIN VE GEREKLİ EVRAKLARI EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE HAZIRLAYINIZ.

Sınav Uygulama Takvimi için buraya tıklayınız.

Bursluluk Sınavı Kılavuzu için buraya tıklayınız.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru Giriş Ekranı için TIKLAYINIZ.

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sıkça Sorulan Soruların yanıtlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

ÖNEMLİ NOT : Nüfus Kayıt Örneği okulumuzdan verilecektir. Nüfus Kayıt Örneğini almak için İlçe Nüfus Müdürlüğüne gitmenize gerek olmadığını hatırlatırız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 14:04 - Görüntülenme: 51
  Beğen | 0  kişi beğendi