Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası Kapsamızda Okulumuzda Program Düzenlenmiştir.

Ekm

İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıl Dönümü çerçevesinde okulumda program düzenlendi ve pano çalışması yapıldı.

Ekm

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA VE DEMOKRASİ GÜNÜ  etkinlikleri okulumuzda çeşitli faaliyetlerle gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz matematik dersi öğretmenleri zümre başkanlığı koordinesinde ödüllü bulmaca etkinliği düzenledi. Bulmacayı çözebilen öğrenciye ödülü takdim edildi.

Haz

Okulumuz öğrencilerine üniversite ve bölümleri hakkında bilgilendirme yapılması kapsamında, okulumuz rehber öğretmeni sınıflarda bilgilendirme yaptı. Sonrasında okulumuz öğretmenleri rehberliğinde Hitit Üniversitesi Mühendislik fakültesi ziyaret edildi ve öğrencilerimize tanıtıldı.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni HaCer Çırakoğlu ve Sınıf Rehber Öğretmenleri Etkili Zaman Yönetimi ve Sınıf Rutini Oluşturma Konusunda Fikir Taraması Yaptılar. Mevcut durum değerlendirmesiyle beraber rehberliğini yaptıkları sınıflardaki sorunları ele aldılar.

May

Okulumuzda Günümüz Şair-Yazarlarının Eserleri ve Hayatlarını Anlatan Panolar Hazırlandı.Öğrencilerimiz ve Türk Dili ve Edebiyatıo Öğretmenlerimizin çalışmalarıyla hazırlanan panolarda, önemli şair ve yazarların çalışmaları ve hayatları sergilendi.

May

Okulumuzda ramazan ayında  "Ramazan Sandığı" uygulaması hayata geçirildi. Bu çerçevede öğrencilerimize ramazan ayının yardımseverlik ayı olduğu ve bereketi simgelediği hatırlatıldı.

May

Öğrencilerimize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ile ilgili seminerler verildi. Okulumuz rehber öğretmeni ve koç öğretmenler tarafından YKS onusunda rehberlik yapılmaya devam edildi.

May

Okul müdürümüz Aysun TUT, müdür yardımcımız Aylin SEMERCİ ve Öğretmenlerimiz Okulumuz Sorunlarını Görüşmek Üzere düzenli Olarak Bir Araya Gelmektedirler. Nisan ayında da toplantı gerçekleştirdiler.

May

Akademik rehberlik çalışmaları doğrultusunda  üniversite tanıtımları olan bilgilendirme faaliyetleri kapsamında gezi / gözlem amaçlı, Hitit Üniversitesi gezisi düzenlendi. Orada fakültelerin eklentileri tanıtıldı. Fakülte öğretim üyeleri ile tanışıldı ve sohbet gerçekleştirildi.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Arif ÖZDİLLİ'nin, okulumuz öğrencileriyle hazırlamış olduğu şiir dinletisi yapıldı. Öğrencilerimize yıl boyu yapılan 40 şiir 40 şair çalışmasının ürünü olarak şiir dinletisi okulumuz personeli ve öğrencilerine coşkuyla takdim edildi.

May

Okulumuz meslek dersleri öğretmenleri rehberliğinde, okulumuz öğrencileriyle beraber dini gün ve gecelerin önemini hissettiren okul içi-dışı faaliyetler gerçekleştirilmiştir. Okulda yapılan hatim Kadir gecesinde bağınlaşmıştır. Ramazan ayında birlite sahur ve iftar programları düzenlemiştir.