T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Matematiğin Ayak İzleri Projesiyle Matematiği Keşfettik!

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi matematik öğretmeni Nejla Genç liderliğinde yürütülen "Matematiğin Ayak İzleri" adlı e-Twinning projesi, büyük bir coşkuyla tamamlandı. Projemiz, Azerbaycan'la kurduğumuz güçlü ortaklıkla Ekim ayında başladı ve Şubat ayında sona erdi. Kuzey Makedonya, Romanya, Hırvatistan, Azerbaycan ve Portekiz'den değerli ortaklarımızla birlikte çalıştık. Türkiye'den ise Çorum, Samsun, Sinop, Kütahya, Ankara, Denizli ve Diyarbakır'dan okulların katılımıyla projemizi zenginleştirdik.

 

Proje kapsamında öğrencilerimizle birlikte dolu dolu çalışmalar yaptık. Duvar gazeteleri, e-sergiler ve webinarlar düzenledik. Matematiği sadece bir ders değil, hayatın her alanında karşımıza çıkan bir dost olarak keşfetmeye çalıştık. Öğrencilerimiz, matematiğin günlük hayattaki izlerini takip ederek, problem çözme becerilerini geliştirdiler ve matematiği sevmenin ne kadar keyifli olduğunu keşfettiler.

 

Projemizin finalinde, öğrencilerimizi sertifikalar ile ödüllendirdik. Bu sadece bir proje değil, aynı zamanda bir matematik sevdası oldu. Öğrencilerimiz, matematiği sadece bir ders değil, hayatlarının bir parçası olarak görmeye başladılar. Bizler de onların bu yoldaki ilerlemelerinden büyük gurur duyuyoruz. Matematiğin izlerini takip etmek, aslında hayatı daha derinden anlamak demekti. Bu projede emeği geçen herkese ve özellikle öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Matematiği keşfetmeye devam edeceğiz!

 

20-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 14:31 - Görüntülenme: 58
  Beğen | 0  kişi beğendi