ÇORUM / MERKEZ - Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Yeni Bir Dönem Başlıyor: Proje Odası Hizmetinizde!

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, öğrencilerimizin yaratıcılığını ve öğrenme tutkularını destekleyecek yeni bir adım attık! Artık okulumuzda özel bir alan olan **Proje Odası** ile öğrencilerimiz, fikirlerini hayata geçirebilecekleri, projeler üretebilecekleri ve etkinlikler düzenleyebilecekleri bir ortama sahip olacaklar.

Bu özel odada, öğrencilerimiz bir araya gelerek bilgi paylaşımı yapacak, işbirliği içinde çalışacak ve projelerini gerçeğe dönüştürebilecekler. Bu, öğrencilerimizin öğrenirken birbirlerinden ilham alacakları ve dinamik bir öğrenme ortamı yaratacakları bir fırsat sunuyor.

Proje Odası'nın açılışıyla birlikte, okulumuzda pozitif bir enerji dalgası gözlemliyoruz. Öğrencilerimiz, yeni olanaklarla dolu bu ortamda daha mutlu, heyecanlı ve çalışkan hissediyorlar.

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak, öğrencilerimizin bu yeni imkanlarla kendilerini keşfetmelerine olanak sağlayacak bu değerli katkı için tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin geleceğe daha donanımlı ve güçlü adımlarla ilerleyebilmeleri için bu tür adımları atmaya devam edeceğiz.

Yeni Proje Odası'nın, öğrencilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürebilecekleri bir alan olması dileğiyle, geleceğe dair umut dolu bir başlangıç yapıyoruz!

17-12-2023

Yayın: 17.12.2023 - Güncelleme: 17.12.2023 20:25 - Görüntülenme: 89